Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oceanis

Descriere

Oceanis se află la doar 50 de metri de plaja Ixia şi oferă o piscină în aer liber cu terasă la soare. Aceasta oferă camere care se deschid spre un balcon mobilat, iar cele mai multe au vedere la Marea Egee sau la grădină.

Toate camerele de la Oceanis sunt dotate cu aer condiţionat şi televizor. De asemenea, includ baie privată cu cadă, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii pot încerca bucătăria locală la restaurantul proprietăţii sau pot savura o băutură la barul de la piscină. La aproximativ 500 de metri se găsesc baruri, cafenele şi magazine alimentare. La Oceanis se găseşte şi un minimarket.

Aeroportul Diagoras se află la aproximativ 10 km. Personalul de la recepţie vă poate ajuta să închiriaţi automobile şi biciclete. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Games room
TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Resort
Garage
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Children\'s swimming pool
Radio
Satellite/cable TV
Restaurant
Internet access
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.