Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELMI SUITES

Descriere

Plaja
Plaja publică este situat la 50 m de plajă și la 150 m de o altă plajă cu nisip. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 8 euro/zi.

Facilitati copii
Pentru cei mici hotelul oferă piscină, baby cot în cameră.

Facilitati camere
Capacitatea totală a hotelului este de 208 de camere (studiouri și apartamente). Acestea sunt dotate cu baie proprie, aer condiționat (contra cost), telefon, televizor, seif (contra cost), frigider, uscător de păr.

Localizare
Hotelul este situat în Portul Hersonissos. Magazinele sunt la 5 minute de mers pe jos pe drumul către plajă, iar barurile se află la numai 10 minute de mers pe jos. Aeroportul este la o distanță de 27 km de hotel. Hotelul a fost construit în 1990 și renovat anul acesta, 2016.

Facilitati hotel
Hotelul este construit în șase clădiri diferite și oferă 3 piscine cu apă dulce. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la sala de sport, sala de fitness și la conexiunea de internet Wi-Fi, aer condiționat în zonă publică, lift. În jurul piscinei există șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Opțiunile de relaxare, precum sauna, baia de aburi, cadă cu hidromasaj și camerele de masaj sunt oferite la un cost suplimentar. Turiștii sosiți în luna de miere vor beneficia de o sticlă de vin spumant și fructe. Personalul poliglot de la recepția cu program nonstop poate oferi informații turistice și închirieri auto sau de biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.