Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carolina Mare

Descriere

Descriere HOTEL CAROLINA MARE:
Hotelul a fost renovat recent si se bucura de avantajul localizarii pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din insula. Recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.

Tip masa: all inclusive

Localizare HOTEL CAROLINA MARE:
Hotelul se afla situat pe plaja, la 2 km de Malia, 12 km de Hersonissos si 37 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja:
HOTEL CAROLINA MARE este amplasat pe o frumoasa plaja de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru clientii hotelului).

Dotari camere:
HOTEL CAROLINA MARE ofera oaspetilor sai o gama variata de camere: standard, superioare cu vedere spre mare sau gradina, camere pentru familii de 4 persoane. Toate camerele dispun de aer conditionat, uscator de par, telefon, televizor, balcon/terasa, baie, mini frigider, facilitate pentru pregatirea ceaiului/cafelei, seif (contra cost).

In camerele superioare oaspetii beneficiaza si de halate, papuci, DVD player, fier si masa de calcat, facilitati pentru pregatirea cafelei Nespresso, cos cu fructe (la sosire).

Facilitati HOTEL CAROLINA MARE:
Hotelul dispune de 2 restaurante (unul bufet si unul a la carte), bar principal, snack bar, bar la piscina, 2 piscine pentru adulti, volei pe plaja, fotbal pe plaja, biliard, sporturi acvatice (furnizori locali), inchiriere masini, salon de masaj, acces internet WiFi in zona receptiei gratuit.
Facilitati copii HOTEL CAROLINA MARE: 2 piscine, mini club pentru copii cu varste intre 4-12 ani, loc de joaca pentru copii.

Clasificare agentie: 4*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
receptie 24/7
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
club pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
servicii de animatie pentru copii
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.