Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLON HOTEL

Descriere

Localizare
Complexul de apartamente si studiouri este situat in zona Platanias, Chania, la circa 80 m departare de plaja. Distanta pana la statia de autobus este de 300 m, pana la portul Sauda Bay 18 km, iar aeroportul se afla la 23 km. Centrul orasului Chania este la aproximativ 10 km departare.

Site Web
http://www.creteotels.com/0-244_listing_hotels__apollon-hotel.html

Drinks & Food
Turistii pot servi diferite bauturi alcoolice si nonalcoolice la barul de la piscina.

Sport si divertisment
Turistii cazati se pot bucura de piscina exterioara, internet WIFI gratuit la receptie, plimbari de seara prin gradina sau pot alege sa efectueze excursii la principalele obiective turistice din zona.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Dry cleaning/laundry service
Designated smoking areas
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Multilingual staff
Free WiFi
Tours/ticket assistance
Express check-in
Express check-out
Television in common areas
Porter/bellhop
Computer station
Outdoor seasonal pool
Breakfast available (surcharge)
Free reception

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.