Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercury


Descriere


Prezentare generală
Mercury Hotel este situat în centrul turistic din Santa Susanna. Există o mulțime de baruri, restaurante, cafenele și centre comerciale în zona înconjurătoare și rețeaua de transport public se poate ajunge ușor pe jos. Orașul se află între ocean și o creastă abruptă de dealuri frumoase împădurite. Plaja de la Santa Susanna are o serie de activități, inclusiv windsurfing, o școală de schi de apă și chiar canoe, plaja are, de asemenea, propriile sale salvamari.

Printre facilitățile hotelului sunt un foaier cu recepție 24 de ore, un seif, un birou de schimb valutar, o cafenea și un lift. În plus, oaspeții sunt oferite un magazin, un bar in-house, o cameră TV, un club de noapte și un restaurant. Oaspeții de afaceri sunt oferite de un terminal de internet și facilități de conferință. Alte facilități includ o sală de jocuri și un loc de joacă pentru copii. Cei care sosesc cu mașina pot profita de parcarea hotelului și garaj.
Cât de departe este cea mai apropiată plajă?
Acest hotel se află la 100 de metri de plajă.

Distanța de la aeroport
Acest hotel se află 37 km de aeroportul din Girona si 85km de la aeroportul din Barcelona.

camere
Acest hotel mobilate cu gust oferă un total de 332 camere repartizate pe o clădire de 5 etaje, dintre care 322 sunt camere single si 10 sunt apartamente. Camerele cu baie privată sunt mobilate congenially și dotate cu o linie telefonică directă, TV satelit / cablu, aer conditionat, incalzire centrala, acces la Internet WLAN, un balcon și un seif (pentru o taxă adăugată).
Web site: www.plaja.ro

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
receptie 24/7
Restaurant
servicii de curatenie
club pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
seif in camera

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.