Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gran Hotel Sol y Mar

Descriere

Regim de masa : MIC DEJUN / DEMIPENSIUNE


Gran Hotel Sol y Mar este situat intr-o zona privilegiata a statiunii Calpe, la cativa metri de plaja Arenal, peste drum de emblematicul Penon de Ifach, central, langa strada principala a statiunii. Calpe are un charm aparte, fiind o combinatie interesanta intre satul pescaresc traditional si modernismul secolului 21, avand aproape si Penon de Ifach (o rezervatie naturala foarte importanta, care contine specii reprezentative ale florei si faunei mediteraneene).

Hotelul pune la dispozitia clientilor : Spa, Beach Club, Llum Bar, Sport Bar, Fitness, si alte zone de agrement.


CAMERA DUBLA STREET VIEW (vedere la strada) : balcon, Tv led 32", wi-fi gratuit, safe, aer conditionat. Acest tip de camera permite cazarea a maxim 3 persoane (a 3a persoana va dormi pe o canapea extensibila 90cm); room-service 24h (contra cost); in baie exista produse de ingrijire personala gama Yves Rocher. Clientii vor gasi si un cadou de primire in minibar.

CAMERA DUBLA SEA VIEW (vedere la mare): balcon, Tv led 32", wi-fi gratuit, safe, aer conditionat. Acest tip de camera permite cazarea a 4 persoane (canapea extensibila de 1.35 cm); room-service 24h (contra cost); in baie exista produse de ingrijire personala gama Yves Rocher. Clientii vor gasi si un cadou de primire in minibar.

JUNIOR SUITE : aceste camere au vedere la mare, lounge, terasa, unele au 2 bai, dintre care una cu dus si una cu cada. Asternuturile sunt de calitate superioara; TV led 32" si DVD, wi-fi gratuit, safe si aer conditionat si Nespresso. Acest tip de camera permite cazarea a 4 persoane (canapea extensibila de 1.35 cm); room-service 24h (contra cost); in baie exista produse de ingrijire personala gama Yves Rocher. Clientii vor gasi si un cadou de primire in minibar.

www.granhotelsolymar.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.