Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kyriad Nice Port

   Nisa, Franta

Descriere

Acest hotel este situat în centrul oraşului Nisa, la doar 350 metri de portul pentru feriboturi şi la 20 de minute de mers pe jos de Promenade des Anglais. Camerele sale sunt dotate cu aer condiționat şi internet Wi-Fi gratuit.

Camerele de la Kyriad Nice Port au TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată. Fiecare este deservită de un lift.

Recepţia de la Kyriad Nice Port este deschisă nonstop şi are o echipă multilingvă. Hotelul serveşte mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă.

Situat în inima regiunii Provence-Alpes-Côte-d'Azur, Kyriad este la doar 10 minute cu maşina de Villefranche-sur-Mer şi la 9 km de Saint-Jean Cap-Ferrat. Antibes se află la 30 de minute cu maşina.

Web: www.kyriad.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.