Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Briliant

Descriere

Deschis incepand cu 1 martie 2017, Hotel Briliant este un hotel nou in Cluj-Napoca, situat intr-o zona rezidentiala si linistita, la doar 5-10 minute distanta de centrul orasului. Design-ul este unul de inspiratie clasica, cu influente din epoca victoriana, design care a fost modernizat si adus in contextul arhitectural actual. Decoratiunile sofisticate de la exterior (ancadramente, balustrade, zonele vitrate etc.) ii ofera hotelului o identitate vizuala aparte, usor de recunoscut fata de alte locatii. Cele 24 de camere si 3 apartamente cu dotari de top de cea mai buna calitate, au fost gandite pentru a va asigura o sedere cat mai placuta, fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau petreceti cateva zile vizitand orasul. Iata cateva dintre motivele pentru care va recomandam hotelul nostru: Hotel: - cel mai nou hotel de 4 stele din Cluj, cu design si mobilier modern si dotari de ultima generatie situat intr-o zona rezidentiala aproape de centrul orasului (5-10 minute cu masina ) - 21 locuri de parcare gratuite, suficiente pentru toti oaspetii, in curtea hotelului, atat in fata cat si in spate In camere: - internet wireless de mare viteza, atat in camere cat si in restul hotelului, gratuit - cel putin 5 prize in fiecare camera, priza in baie - paturi generoase si confortabile - terasa mare la fiecare camera - aer conditionat incorporat Mentinerea conditiei fizice: - sala de fitness, dotata cu tot ce e nevoie ca sa iti mentii conditia fizica - sauna uscata - pista de biciclete in fata hotelului - locatie buna pentru alergare, spre oras sau spre padure Restaurant si bar: - restaurantul Roma, in care puteti lua micul dejun sau oricare alta masa a zilei - bufet suedez la micul dejun - barul Trevi, pentru a va delecta cu un pahar de vin bun sau un cocktail - terasa cu iesire din restaurant Accessibilitate - acces persoane cu dizabilitati - lift Pentru evenimente - salon de evenimente cu capacitate de 160 locuri - sala de conferinta, cu capacitate maxima de 80 locuri dotata cu tot ce e necesar

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Fitness
Air conditioning
Heating
Free parking
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Sun terrace
Shuttle service
Saună

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.