Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARAMELL

   Str Regina Maria,nr15 , Cluj Napoca Vezi locatia pe harta

Descriere

Pensiunea Caramell pune la dispozitie camere single, double, matrimoniale si un apartament cu servicii si dotari de ****. Pensiunea dispune exclusiv de camere pentru nefumatori.
Servicii: receptie 07:00-23:00, salon pentru mic dejun, servicii de alarm-clock, pranz si cina prin servicii de catering, parcare auto in curte, terasa, sala de conferinte cu capacitate de 20 de locuri pentru organizare de cocktailuri sau intalniri de afaceri, rent-a-car.
Atractii turistice: Cluj-Napoca se mandreste ca fiind un mare centru cultural, universitar si industrial avand insemnate contributii culturale si stiintifice, dispunand de doua teatre dramatice, doua opere, doua teatre de papusi, patru case de cultura, Filarmonica, reteaua celor sase muzee: de arta, de farmacie, de istorie a Transilvaniei, al satului, mineralogiei si zoologic. Un alt punct important este Gradina Botanica, a doua ca importanta in Europa. Imaginea culturala a orasului Cluj-Napoca se completeaza si cu prezenta celor trei mari biblioteci: Biblioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga", Biblioteca Academiei si Biblioteca Judeteana "Octavian Goga".
Locatie
Cluj-Napoca este unul dintre orasele pline de istorie, cladiri impunatoare si oameni spirituali, un oras modern aflat in plina ascensiune economica, dar totodata boem, romantic, si plin de posibilitati de petrecere a timpului liber.

Facilitati
Breakfast available surcharge, Check-in time ends at 11 PM, Check-in time starts at 2 PM, Check-out time is noon, Coffee/tea maker, Conference space, Express check-in, Express check-out, Free wired high-speed Internet, Front desk limited hours, Hair dryer, Kitchen, Limited housekeeping, MasterCard, Microwave on request, Minibar, No elevators, Refrigerator on request, Television, Total number of rooms - 7, Tours/ticket assistance, Visa

Descriere Camere
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV , seif, cabina de dus cu hidromasaj si raio, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.