Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Martinez, In The Unbound Collection By Hyatt

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost construit în 1929 și a fost renovat în 2001 are 413 camere și 14 suite. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensoare, un salon de coafură, un bar și un restaurant. Oaspeții, pot beneficia de 15 săli pentru a organiza conferințe și cu echipament complet. Se oferă room service și un garaj cu plată suplimentară. SITUAȚIA: Acest hotel este în într-o zonă privilegiată Cannes. Este situat pe centrul din Côte d Azur, golf. Lângă hotel clienții pot găsi bulevardul de La Croisette. În apropiere, clienții se pot bucura de plaja și clubul de plajă al hotelului. La doar câteva minute de mers pe jos, clienții pot găsi centrul istoric din Cannes unde puteți găsi magazine. Se află la 30 minute de aeroportul. CAMERA: Sunt moderne cu baie cu duș, halat de baie, uscător de păr, telefon, TV prin satelit, TV prin cablu, mini-bar, sistem de aer condiționat, încălzire centrală și seif cu o taxă suplimentară. Este format din camere duble și camere de lux cu canapea. Clientii din unitatea de cazare se pot bucura de vederi frumoase spre oraș și mare. Au suite cu cameră de zi, TV cu ecran plat, dvd și serviciu de majordom. În plus, are suite prezidențiale cu calculator personal, fax, terasă cu mobiliar și jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.