Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Orizont Cozia

Descriere

Hotel Orizont este situat in centrul localitatii Calimanesti,fiind locul ideal pentru turistii aflati la tratament medical, dar si pentru familiile cu copii ce isi doresc relaxare si o oaza de liniste. Decorat intr-un stil clasic, Hotel Orizont intampina turistii cu toate facilitatile necesare pentru petrecerea unui sejur de neuitat. Aqua Park-ul din Cozia se afla la 1km distanta, iar cel mai apropiat aeroport international se afla la 60km departare. Oaspetii beneficiaza de parcare gratuita. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel international ofera cazare in 48 de camere, dintre care 44 de camera duble sau twin si 4 apartamente. Fiecare camera este dotata cu mobilier nou, Tv, baie proprie cu dus, internet, telefon, minibar. Unele camere au si balcon. Restaurantul Hotelului Orizont are o capacitate de 60 de locuri, iar turistii pot allege din meniul a la carte preparate din bucataria internationala. Copiii se pot juca la locul special amenajat pentru ei, in timp ce parintii se pot relaxa la SPA-ul din incinta hotelului Orizont. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. Suplimentar, Hotel Orizont, pune la dispozitie oaspetilor terasa, camera de bagaje, serviciu de spalatorie, fax, masaj, piscina interioara.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Garden
Luggage storage
Terrace
Steam room
Swimming pool
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Massage
Dry cleaning
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Ironing service
Non-smoking throughout
Spa and wellness centre
Hot tub / Jacuzzi
Kids' club
Washer
Saună

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.