Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Cozia

Descriere

Complexul Balnear Cozia oferă cazare în stațiunea balneară Călimănești. Proprietatea are un parc acvatic şi un bar. Proprietatea asigură parcare privată. Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele unităţi de cazare oferă vedere la munte sau piscină. Sunt oferite articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Există 2 piscine în aer liber, precum şi 2 piscine interioare cu apă termală. Proprietatea are o cadă cu hidromasaj, o saună şi facilităţi de hidromasaj.Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop, iar Complexul Balnear Cozia oferă WiFi gratuit în zonele publice. Mănăstirea Cozia se află la 7 km de Complexul Balnear Cozia. Aeroportul internațional Sibiu este la 99 km. Vorbim limba dumneavoastră!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Bar
Luggage storage
Secured parking
Heating
Concierge service
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Accessible parking

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.