Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Minerva

Descriere

Situata la 50 m distanta de partia de schi Kalinderu din statiunea montana Busteni, Casa Minerva reprezinta un loc de cazare ideal pentru turistii interesati de sporturile de iarna, precum si pentru cei interesati de drumetii. Gara din Busteni se afla la 1,3 km de pensiune, iar Offroad Paintball Busteni se afla la 1,8 km de pensiune. Clasificata la categoria de 3 stele, Casa Minerva, deschisa in 2008 ofera cazare in 11 camere twin, matrimoniale, triple sau apartament repartizate pe 3 nivele. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, baie proprie cu dus, TV si mini-bar. Camerele ofera vedere splendida la Caraiman, partia Kalinderu sau Crucea Eroilor. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Pentru servirea mesei, pensiunea dispune de o bucatarie comuna si de o sala de mese, iar pentru relaxare exista o curte cu pomi fructiferi si facilitati pentru gratar. La cerere se pot organiza drumetii si vizite la atractiile din zona. Suplimentar, pensiunea mai ofera si terasa la soare, depozit pentru schiuri, schi, camera comuna cu TV, fax si copiator, receptie deschisa non-stop, zona pentru fumatori, incalzire si camere pentru nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Designated smoking area
Family rooms

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.