Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Zaivan Estate

Descriere

Pensiunea Zaivan este situata in centrul statiunii Breaza din judetul Prahova intr-o zona linistita cu cladiri istorice, dar si cu multa verdeata. Este locul ideal pentru turistii care vor sa se relaxeze alaturi de familie sau de prieteni. Numeroase obiective turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Muzeul Memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu la 8 km, Castelul Peles din Sinaia la 20 de km, Satul de Vacanta Paulesti la 30 de km, Parcul Natural Bucegi si Valenii de Munte la 50 de km. Pensiunea Zaivan pune la dispozitia oaspetilor un apartament si doua camere duble. Fiecare camera are un decor interesant ce imbina elemente de design clasic, specific perioadei in care a fost contruita, cu finisaje si dotari moderne, dispunand de televizor si baie proprie cu dus sau casa si uscator de par. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Unitatea de cazare nu detine un restaurant propriu, insa exista o bucatarie moderna, echipata cu frigider, cuptor cu microunde, fierbator electric, cuptor, plita si ustensile de bucatarie. Cele mai apropiate restaurante sunt Pizzeria Breaza la 450 de metri si Restaurant GClub la 700 de metri. Suplimentar, pensiunea ofera parcare privata, zona de living, terasa, gradina, facilitati de gratar, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de spalatorie si serviciu de calcatorie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Pets allowed
Free Wi-Fi
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.