Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bran Stoker

Descriere

Situat AZn Bran, la mai putin de 1 km distanC de celebrul Castel Bran, cunoscut Ci sub numele de Castelul lui Dracula, Hotelul Bran Stoker v aCteapt cu o serie de facilitCi Ci servicii de calitate. Printre acestea se numr o teras plcut, parcare privat gratuit, un restaurant rafinat Ci un bar atrgtor. Hotelul ofer, de asemenea, camere confortabile pentru familii Ci un loc de joac pentru cei mici. Acesta este un hotel dedicat nefumtorilor Ci se afl la 27 km de Aquatic Paradise. Camerele de la Hotelul Bran Stoker sunt echipate cu televizoare cu ecran plat, cu o gam variat de canale prin cablu. Fiecare camer are baie privat, dotat cu duC Ci articole de toalet gratuite. De asemenea, v puteCi bucura de conexiune WiFi gratuit AZn toate camerele, iar unele dintre ele dispun Ci de balcon. Lenjeria de pat Ci prosoapele, papucii de casa si halatele tip Pike, sunt incluse pentru confortul dumneavoastr. An fiecare dimineaC, oaspeCii hotelului se pot bucura de un delicios mic dejun tip bufet. Pentru relaxare Ci distracCie, hotelul ofer facilitCi precum biliard Ci tenis de mas. Zona AZnconjurtoare este renumit pentru posibilitCile sale de drumeCii Ci ciclism, ATV uri. La recepCia deschis nonstop, personalul vorbitor de englez Ci romA?n v st la dispoziCie pentru a v oferi informaCii utile despre zon. Hotelul se afl la o distanC de 28 km de PiaCa Sfatului Ci de Turnul Negru, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul InternaCional BraCov-Ghimbav, situat la 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Free parking
Safety deposit box

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.