Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Rapsodia City Center

Descriere

Hotel Rapsodia este un loc de cazare elegant si modern, localizat in centrul orasului Botosani, la cativa pasi de principalele atractii, fiind preferat deopotriva de oamenii de afaceri, dar si de turistii ce doresc sa se relaxeze. Casa Memoriala Mihai Eminescu se afla la o distanta de 9,6 km fata de hotel, iar Parcul Mihai Eminescu este la o distanta de 750 m de hotel. Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Rapsodia ofera cazare in camere deluxe si camere business, ce se pot rezerva fie in regim single, fie in regim double. Camerele sunt dotate cu baie proprie, climatizare, seif, filtru de cafea, mini-bar si TV. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul hotelului imbie turistii cu o ambianta primitoare si preparate delicioase, avand o capacitate de 120 de locuri si fiind disponibil si pentru organizare de evenimente. Centrul de conferinte este format din 3 sali cu o capacitate totala de pana la 600 de persoane, fiind echipate cu sistem de sonorizare, videoproiector, sistem de traducere simultan in 3 limbi internationale si microfoane. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, hotelul ofera si room service, spalatorie, curatatorie si serviciu rent-a-car.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Heating
Free parking
Fax
Pets allowed
Laundry
Business centre
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
Airport shuttle
24-hours front desk
Ironing service

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.