Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMFORA HOTEL (10KM FROM BODRUM)

Descriere

Amfora Hotel este situat la malul Mării Egee, cu zonă de plajă privată cu steag albastru, şi are piscină în aer liber și grădină mare. Hotelul oferă WiFi gratuit în toate zonele, parcare gratuită și recepție deschisă nonstop. Camerele decorate simplu au aer condiționat, TV cu canale prin satelit și dulap. Baia este dotată cu duş şi uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu zone de relaxare în interior și în aer liber, servește prânzul și cina în stil bufet și à la carte. În fiecare dimineaţă este oferit un bufet de mic dejun. Barul serveşte băuturi răcoritoare. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe plajă sau pot juca tenis de masă. Hotelul oferă room service, servicii de spălătorie, schimb valutar, închirieri auto și curățătorie chimică. Aeroportul Milas-Bodrum este la 47 km de Hotelul Amfora. Serviciul de transfer este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.