Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in partea de est a statiunii balneo-climaterice Sangeorz-Bai, Hotel Hebe ofera cazare in camere confortabile, precum si facilitati wellness pentru turistii ce vor sa petreaca un sejur relaxant intr-un loc linistit. Parc Sangeorz-Bai se afla la o distanta de 190 m fata de hotel. Turstii pot face drumetii in apropiere. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Hebe ofera cazare in camere single, camere duble sau twin si apartamente. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, dulap, mini-bar, TV si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Oaspetii pot servi micul dejun in restaurantul hotelului, acesta servind un meniu a la carte si meniuri cu diete speciale. Hotelul ofera facilitati de wellness, printre care sauna, jacuzzi si sala de fitness. Suplimentar, Hotel Hebe ofera si bar, drumetii, tenis de masa, camera de bagaje, serviciu de calcatorie si spalatorie, receptie deschisa non-stop, zona pentru fumatori, incalzire, seif, lift si camere pentru nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Bar
Fitness
Swimming pool
Free parking
Fax
Pets allowed
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Designated smoking area
Facilities for disabled guests
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.