Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Casa Bazna

Descriere

Situata in partea de sud a localitatii Bazna, Pensiunea Casa Bazna ofera camere confortabile intr-un spatiu decorat in stil rustic, ce ofera o priveliste splendida a muntilor din imprejurimi, fiind ideala pentru o vacanta de neuitat. Orasul Medias se afla la o distanta de 14 km fata de pensiune. Turistii pot face drumetii la Valea Viilor, situata la 28 km distanta fata de pensiune, sau pot vizita Biserica Fortificata din Biertan, aflata la 39 km fata de pensiune. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Casa Bazna ofera cazare in 55 de camere duble. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV, mini-bar si telefon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Turistii pot servi masa in restaurantul pensiunii, acesta avand o capacitate de 60 de locuri si servind preparate din bucataria traditionala romaneasca, precum si din bucataria internationala. Tot in restaurant pot fi organizate evenimente speciale sau degustari de vinuri. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, Pensiunea Casa Bazna ofera si acces gratuit la piscina, sala de fitness, plimbari cu caruta la Biserica Fortificata din Boian, sala de conferinte si bar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Pets allowed
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.