Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Bassen este situata in vechiul sat săsesc Bazna, cunoscut ca o renumită stațiune balneară, fiind locul ideal pentru tursitii care isi doresc sa petreaca o vacanta relaxanta alaturi de familie sau de prieteni. Numeroase obiective turistice se alfa in apropierea pensiunii, printre care si Parcul Central la 450 de metri, Biserica Evancghelica la 800 de metri si Cetatea Medias la 15 km. Oaspetii au acces la parcare gratuita. Clasificata la categoria 3 stele, Pensiunea Bassen pune la dispozitia oaspetilor 10 camere, fiecare avand un design unic personalizat. Acestea dispun de televizor, minibar si baie proprie cu dus si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Oaspetii pot servi masa fie in sala de mese a pensiunii, fie pe terasa sau in gradina. O mare parte din preparate sunt realizate cu produse naturale, făcând deliciul celor care le gustă. Suplimentar, pensiunea ofera gradina, terasa, facilitati de gratar, piscina, sala de conferinte, teren de joaca pentru copii, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de spalatorie, calcatorie si serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Non-smoking rooms
Pets allowed
Free Wi-Fi
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.