Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Vanatorul

Descriere

Pensiunea Vanatorul este situata in centrul orasului Baile Tusnad, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa beneficieze de sedinte de tratament in incinta bailor termale si sa se bucure de natura. Numeroase obiective turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Club Aventura la 300 de metri, Lacul Ciucas la 500 de metri, Stanca Soimilor la 1,5 km si Lacul Sfanta Ana la 9 km. Gara din Baile Tusnad se afla la 500 de metri distanta. Clasificata la categoria 3 stele, Pesniunea Vanatorul pune la dispozitia oaspetilor 15 spatii de cazare, impartite in camere duble si triple. Fiecare camera dispune de televizor, frigider si baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Pensiunea Vanatorul nu detine un restaurant propriu, insa pune la dispozitia oaspetilor o bucatarie comuna complet utilata. Cele mai apropiate restaurante sunt Ciucas la 200 de metri, Apor Pizza&Café la 400 de metri, Hanul Secuiesc la 500 de metri. Suplimentar, pensiunea ofera turistilor parcare gratuita, gradina, terasa, facilitati de gratar, bar, iar contra unui cost suplimentar, turistii pot beneficia de serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Heating
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Restaurant (a la carte)
Special diet menus (on request)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.