Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Flora

Descriere

Pensiunea se afla în centru orașului și are la parter restaurant. Camerele sunt mari cu pat dublu matrimonial, la cerere se pot adaugă locuri suplimentare. Wellness-ul este la 200 de metri de unitatea de cazare. La cerere se oferă transport gratuit pana în recepția Wellness-uli. Restaurant: Restaurant tip al-a-carte cu specialitati zonale si preparate locale. Posibilitate meniu fix tip demipensiune si pensiune completa: -pranz 40 Ron -cina 40 Ron EXTRA OPTIUNI: WELLNESS CU APA TERMALA pret special 19 Ron/persoana/sesiune: -bazin de inot -hidromasaj -jacuzzi -bazin cu appa termala -bazin exterior -bazin pentru copii -sauna uscata/umeda -zona terapie IR -mini salina -masaj BAZIN APA MINERALA: 9 Ron/persoana/ - bazinul de APA MINERALA - sauna Filandeza VIZITARE FABRICA DE BERE Csiki Sor: 12 Ron/persoana -vizitare fabrica si procesul de productie -degustare Gratuit diferite sortimente de bere -consum Gratuit si nelimitat de bere -posibilitatea de a servi masa(preparate locale) -ciolan in paine cu cartof la cuptor -platou traditional secuiesc

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Restaurant
Bar
Free parking
Non-smoking rooms
Pets allowed
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Designated smoking area
Restaurant (a la carte)
Family rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.