Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Seneca este situat intr-o zona linistita din Baia Mare, la doar 4 km de centrul orasului. Este locul ideal pentru familii sau grupuri care vor sa petreaca un sejur placut in Maramures. Numeroase obiective turistice se afla in apropierea hotelului, cum ar fi Muzeul de Mineralogie si Observatorul Astronomic la 3,5 km, Piata Libertatii la 4,7 km si Turnul Macelarilor la 5 km. Gara din Baia Mare se afla la 2,5 km distanta, iar Aeroportul International din Satu Mare la 68 de km. Oaspetii au acces la parcare gratuita. Clasificat la categoria 3 stele, Hotelul Seneca pune la dispozitia oaspetilor 95 de unitati de cazare impartite in camere single, duble si triple. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, aer conditionat, minibar si baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul unitatii de cazare este locul ideal pentru turistii care vor sa deguste diverse preparate traditionale romanesti, dar si preparate din meniul international. Suplimentar, hotelul ofera terasa, bar, sala de fitness, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de un centru SPA cu piscina interioara, exterioara, masaj, baie turceasca, sauna si cada cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Terrace
Steam room
Fitness
Air conditioning
Swimming pool
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Dry cleaning
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Spa facilities
Ironing service
Non-smoking throughout
Spa and wellness centre
Facilities for disabled guests
Hot tub / Jacuzzi
Saună
Fitness / Spa locker rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.