Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

C&C Residence Hotel

Descriere

Pozitionat in partea centrala a orasului Bacau, la 2,4 km distanta fata de Aeroportul International George Enescu, C&C Residence Hotel ofera cazare in camere elegante, fiind ideal atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru relaxare. Ruinele Curtii Domnesti din Bacau se afla la o distanta de 1, 9 km fata de hotel, iar Casa memoriala George Bacovia este situata la 3,7 km distanta fata de hotel. Clasificat la categoria de 3 stele, C&C Residence Hotel ofera cazare in camere duble matrimoniale sau twin, camere single si apartamente. Camerele sunt elegante, decorate in stil clasic si dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, TV, frigider si articole de toaleta gratuite. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul hotelului serveste un meniu a la carte, insa micul dejun poate fi servit si in camera. In timpul liber, turistii se pot relaxa la bar. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, Hotelu ofera si garderoba, room service, receptie deschisa non-stop, inchirieri auto, spalatorie si lift.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Designated smoking area
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.