Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Ibis Styles este situat la 7 km de centrul orasului Arad, fiind locatia ideala atat pentru turistii care turistii care vor sa viziteze unul dintre cele mai frumoase orase din vestul tarii, cat si pentru oamenii de afaceri din zona. Palatul Cenad se afla la 7,5 km distanta de hotel, Parcul National Lunca Muresului la 9 km. Oaspetii au acces la parcare gratuita. Clasificat la categoria 3 stele, Hotelul Ibis Styles pune la dispozitia oaspetilor 72 de spatii de cazare impartite in camere duble si suite. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, aer conditionat, telefon si baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul unitatii de cazare este locul perfect pentru turistii care vor sa deguste, intr-un decor modern, diverse preparate traditionale romanesti sau preparate din meniul international. Suplimentar, hotelul ofera terasa, bar, club pentru copii, serviciu zilnic de menaj, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de sala de conferinte, serviciu de transfer, ceai, apa si cafea gratuite si fax.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Pets allowed
Business centre
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Ironing service
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Facilities for disabled guests
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.