Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Side Star Elegance

Descriere

CONCEPT HOTEL


LOCALIZARE:
Hotelul se afla la 71 km de aeroportul Antalya, la 81 km de orasul Antalya si 3 km de Side. Hotelul a fost deschin in 1987 si renovat in 2015, are 6 etaje,6 lifturi, o cladire principal si 2 anexe fiind construit pe o suprafata de 42 000 mp, localizat chiar pe plaja.

CAPACITATE: 468 de camere, 1020 de paturi.

TIP DE MASA:
Ultra All Inclusive.

FACILITATI CAMERE: 233 de camere standard land side si 158 de camere standard sea view ( situate atat in cladirea principal cat si in anexe si au circa 20 mp au 2 paturi twin sau pat dublu si canapea exetensibila ), 16 suite, 25 de camere family duplex ( situate in anexa au 2 etaje ). Toate camerele sunt doatate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetic, aer conditionat individual, telefon, acces la internet wireless, minibar, parchet laminat, seif, TV prin satelit, camerele family au terasa, 2 paturi duble si un pat single , 2 bai, curatenie in camere - zilnic, lenjeria se schimba la 3 zile.

FACILITATI HOTEL: restaurant principal cu terasa ( capacitate totala de 750 de personae ), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, Duden Bar, cafenea, patisserie, disco bar, 4 restaurante a la carte ( cu specific mediteraneean, turcesc, Italian si chinezesc - acces gratuity o data/sejur la fiecare din ele ), programe de animatie, sport si divertisment, piscina pentru activitati, piscina pentru relaxare, piscina cu 2 topogane, piscina pentru copii, piscina interioara, mini club pentru copii si adolescent, concept pt honeymoon ( upgrade gratuit la camera cu vedere la mare in functie de disponbilitate , cina romantic odata/sejur intr-unul din restaurantele a la carte, halate de baie si papuci, micul dejun in camera ), sali de conferinta.



PLAJA: cu nisip fin, lunag de 70 de m si lata de 50 m, decorate cu Blue Flag.



Ultra All Inclusive: Mesele principale sunt tip bufet, in restaurantul principal dupa cum urmeaza: -mic dejun: 07:00 -10:00; - mic dejun tarziu: 10:00 -11:00; - pranz: 12:30 -14:00; - cina: 19:00 -21:30 - cina in restaurantele a la carte se poate servi intre orele 19:00 - 21:00; - gustari dupa amiaza la snack-barul de la piscina: 12:30 -15:00; - coffee break la snack barul de la piscina: 11:00 -17:100; - patisserie: 12:30 -16:00 - patisserie turceasca; - inghetata la toate barurile hotelului; - vata de zahar: 20:30 -21:30 - amphi bar; - bufet pentru copii in restaurantul principal: 19:00 - 21:30; - bufet dietetic in timpul pranzului si cinei in restaurantul principal; - gustari noaptea: 23:00 -06:00; - bauturi locale alcoolice si non alcoolice si o selectie de bauturi de import; - un bar va fi deschis 24 de ore; - mini bar cu umplere zilnica : sucuri si bere; - coca cola, Fanta, sprite si suc de fructe; - bauturile sunt cu servire la masa; - sezlonguri, umbrelute , saltele si prosoape la plaja si la piscina; - parcare; - wireless in zonele publice ale hotelului; Bauturi de import incluse: Absolut, Smirnoff, Jubloskaya, Chivas Regal de 12 ani, Jack Daniels, J & B, Johniie Walker Red, Balantines, Jim Beam, River queen, Napolyon Brandy, diverse sortimente de rachiu, Havana Club, Malibu, Camel, Bailey's, Amaretto, Jagermaister, Royal Palm, Campari, Martini Red & Bianco, Bitter, Godon's Beefeater, Harpoon.



SERVICII GRATUITE
: - aerobicv, step, volei pe plaja si in piscina, fitness, snorkel, terem de tenis, boccia, darts, sah, dame, lectii de dans, muzica live in restaurant 6 zile/saptamana, topogane, baie turceasca, mese de tenis.patut pentru copii, scaune special pentru copii in restaurant, loc de joaca pentru copii, disco, seri tematice, spectacole seara.



SERVICII CONTRA COST
: - billiard, bowling, mese de fotbal, jocuri pe calculator, masaje, lectii de tennis, iluminare terenuri de tennis, spalatorie, servicii medicale, curatatorie, apeluri telefonice, fax, room service ( 06:00 - 24 :00 ); carut pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Disco/Nightclub
Bungalows
Drinks included
Lawn bowling
All Inclusive
Supermarket
Kiosk
Games room
Medical service
Buffet lunch
Single rooms
Poolside bar
Mini club
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Special-diet food
Deckchair
Sandy beach
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Tennis
Hairdresser
Central heating
Lift(s)
Laundry service
Safe
Carpetted
Beach hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Commercial centres
Public transport
Beach
Restaurants
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Lounge
Rent a bike
Change machine
Internet access
Shops
Games area
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.