Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA

Descriere

Descriere HOTEL SUNIS ELITA: Hotelul a fost deschis in anul 2004 si ultima renovare a avut loc in 2011. Hotelul are o suprafata totala de 83.000 mp si dispune de 583 camere repartizate in cladirea principala si 7 cladiri tip club/bungalow.
Tip masa: Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL SUNIS ELITA:Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Kizilagac, la 81 km de aeroport. Orasul Side se afla la 10 km distanta.
Plaja:La HOTEL SUNIS ELITA veti gasi o plaja privata, cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL SUNIS ELITA beneficiati de camere intre 25 si 39 mp dotate cu: telefon, seif, internet WI-FI, minibar, aer conditionat, baie cu dus sau/si cada, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon.
Facilitati generale HOTEL SUNIS ELITA:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 5 baruri, patiserie, 3 piscine exterioare - una cu 3 tobogane, o piscina interioara, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, biliard, teren de tenis cu echipament, discoteca, programe de animatie, tenis de masa, darts, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: nocturna terenului de tenis si lectiile de tenis, toate bauturile imbuteliate, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, biliard, tratamente in zona spa, masaj, doctor, rent-a-car, magazine, baby-sitter, salon infrumusetare.
Facilitati copii HOTEL SUNIS ELITA: Hotelul pune la dispozitia copiilor 1 piscina exterioara si o piscina interioara, meniu pentru copii la pranz si cina in restaurantul principal, blender la kids corner, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, scaune pentru copii la restaurantul principal.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- minibarul de reumple zilnic cu apa, bere si bauturi racoritoare - accesul la restaurantele a la carte se face gratuit in baza unei rezervari cu o seara inainte (o singura data pentru un sejur de minim 5 nopti);- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.