Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pegasos World

Descriere



Localizare
Hotelul Pegasos World este localizat la 600 m de plaja cu nisip si pietricele, 6 km de Side, 5 km de Manavgat, 70 km de aeroport si 60 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoare facilitati: 1 restaurant principal cu o capacitate de 1500 persoane, 3 restaurante a ala carte cu specific turcesc, asiatic si italian, lobby bar, bar pe plaja, sala de conferinte, discoteca interioara si exterioara, mini club pentru copii, teenage club, servicii medicale, piscina exterioara cu 2 tobogane, piscina pentru copii cu 3 tobogane, piscina interioara pentru adulti, piscina interioara pentru copii, programe de animatie, jocuri la piscina, aerobic, stretching, gimnastica, polo pe apa, volei pe plaja, mini fotbal, activitati sportive precum parasailing, banana, jetski, ringo water ski, scoala de scufundari, toate contra cost.
Alte facilitati: Baie turceasca, sauna, centru fitness, mini club, tenis de masa, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja, baby cot, scaune pentru bebelusi in restaurant, internet wireless, seif, parcare exterioara, masaj, servicii spalatorie, servicii medicale, telefon si fax, magazine, room service.

Dotari camere
Standard land view sau sea sight: au 28 m si sunt dotate cu pat dublu sau twin, balcon, aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC. Capacitate maxima 2 persoane.
Double room plus: 12 camere cu suprafata de 45 m dotate cu pat dublu, balcon, aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC. Capacitate maxima 3 persoane.
Family suite fara balcon: 208 camere cu suprafata de 33 m formate din doua camere sunt dotate cu paturi twin, sofa bed, terasa, aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC. Capacitate maxima 4 persoane.
Family suite cu balcon land view sau sea view: 372 de camere cu suprafata de 36 m formate din doua camere, dotate cu pat dublu, sofa bed, balcon, aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC. Capacitate maxima 4 persoane.
VIP Suite A Block: 9 camere cu suprafata de 55 m, formate din doua camere si dotate cu pat dublu, sofa bed, balcon sau terasa, aer conditionat centralizat, baie cu dus si wc. Capacitate maxima 2 persoane.
Deluxe Suite A Block: 39 de camere cu suprafata de 51 m, formate din 2 camere, dotate cu pat dublu si twin, balcon, aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC. Capacitate maxima 4 persoane.
VIP Suite I Block: 9 camere cu suprafata de 48 m, formate din doua camere dotate cu pat dublu, balcon, baie cu cada si WC. Capacitate maxima 2 persoane.
Deluxe suite I Block: 86 de camera cu suprafata de 45 m formate din doua camere dotate cu pat dublu sau twin, sofa bed, balcon, aer conditionat centralizat, baie cu cada si WC. Capacitate maxima 4 persoane.
Toate camerele camerele au uscator de par, minibar, telefon in baie, telefon cu linie directa, seif, TV cu programe prin satelit, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
Lake
Drinks included
Wheelchair accessible
Gymnasium
Forest
Tourist area
Disco/Nightclub
Ideal hotel for families
Café
Games room
Medical service
Canoes
Bars/Pubs
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Disabled rooms
Special-diet food
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Central heating
Mobile phone network signal available
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
King size bed
Carpetted
Radio
Beach hotel
Steam bath
Solarium Terrace
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Games area
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.