Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZKAYMAK FALEZ HOTEL

Descriere

Descriere hotelHotel: situat la 11 km de aeroportul Antalya, la 1 km de centrul orasului, la 250 m peste drum de plaja publica. Construit in anul 1990, suprafata totala 42 000 mp, ultima renovare - anul 2013. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 13 nivele (90% din camere au vedere la mare): 320 standard room (max. 3 pers., 28 mp); 20 suite room cu 2 camere (living, dormitor cu usa, 2 bai, 2 TV, max. 4 pers., 58 mp). www.ozkaymakhotels.com Tel.: +90(242) 238 54 54 Fax: +90(242) 238 51 51 Camera hotelcada foehn aer conditionat centralizat televizor telefon minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic, gratuit) seif (gratuit) pardoseala - mocheta balcon (nu la toate camerele) curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna room service (24h, contra cost) Spatiu exterior2 restaurante principale restaurant a la carte (turcesc, o masa pe toata durata sejurului - gratuit) 4 baruri (un bar este deschis 24h) 2 piscine exterioare piscina interioara tobogan acvatic cabinet medical centru SPA coafor lant de magazine spalatorie curatatorie chimica 8 sali de conferinte (pentru 10-600 pers.) WiFi in lobby, gratuitRelaxare si sportGratuit baie turceasca sauna sala de fitness aerobic 4 terenuri de tenis cu suprafata de tartan tenis de masa darts program de animatie muzica live Contra cost masaj jacuzzi biliard inchirierea echipamentului de tenis nocturna terenului de tenis lectii de tenis Pentru copiipiscina loc de joaca bona ( contra cost) PlajaPublica, nisip/pietriş. Bar pe plaja: gratuit. Transport pâna la plaja: la fiecare ora in tervalul 09:00 - 18:00, gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: garantie.Comentariul nostruHotel urban din categoria business, camere bune. Pana la plaja publica Konyaaltı se coboara pe drumul carosabil care e situat pe o panta abrupta. Este una din cele mai ecologice plaje de pe malul mediteranean. In apropierea hotelului este amplasat un parc pitoresc, delfinariu, centrul comercial "Migros".

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Central heating
Safe
Suites
Beach
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Minibar
Total number of rooms
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.