Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYSEA HOTELS INCEKUM

Descriere

Locația proprietății
Situat în Alanya, Mysea Hotels Incekum - All Inclusive este la 3 minute de mers cu mașina de Sealanya și la 8 minute de Moscheea Konakli. Această proprietate all-inclusive este de 18,5 km (18,5 km) de la plaja Kleopatra și la 13,4 km de Aquapark Alanya.

camere
Faceți-vă acasă într-unul din cele 130 de camere cu aer condiționat, dotate cu frigidere și televizoare LCD. Camerele au balcoane sau terase private. Acces la internet wireless (cost suplimentar) vă menține conectat, iar programele prin satelit sunt disponibile pentru divertismentul dvs. Băile private cu dușuri oferă articole de toaletă gratuite și uscătoare de păr.

dotări
Relaxați-vă la spa-ul complet cu servicii, unde vă puteți bucura de masaje, tratamente corporale și tratamente faciale. După o zi la plaja privată, vă puteți bucura de alte facilități de agrement, inclusiv o piscină în aer liber și o piscină interioară. Facilități suplimentare la această proprietate includ acces la internet wireless (cost suplimentar), servicii de concierge și un televizor într-o zonă comună.

Dining
Această proprietate este all inclusive. Tarifele includ mese și băuturi la unitățile de servire a mesei. Se pot aplica taxe pentru mese la unele restaurante, mese speciale și mâncăruri, unele băuturi și alte facilități.

Satisfaceți apetitul dvs. pentru prânz sau cină la restaurantul proprietății, sau stați și beneficiați de room service 24 de ore pe zi. Relaxați-vă cu băutura preferată la bar / lounge sau la barul de la piscină.

Business, Alte facilități
Printre facilitățile oferite se numără un centru de afaceri, un depozit de bagaje și un seif la recepție. Parcare gratuită este disponibilă la fața locului.a

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Restaurant
Bar pe plaja
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.