Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LARA WORLD

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Lara World are o zonă de plajă privată cu steag albastru, cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, situată la 200 de metri. Hotelul oferă o piscină şi un hamam tradiţional. Camerele includ acces gratuit la internet WiFi şi TV LCD cu canale prin satelit.

Camerele Hotelului Lara World sunt dotate cu aer condiţionat şi baie privată cu o selecţie de articole de toaletă şi uscător de păr. Se asigură şi facilităţi de ceai şi cafea.

Oaspeţii pot savura preparate din peşte la grătar, la piscină sau în interior. Este disponibilă şi oferta all-inclusive,care cuprinde mic dejun, prânz, cină, pauză de cafea şi anumite băuturi fără alcool pe tot parcursul zilei. Cele 2 baruri servesc băuturi şi cocktailuri.

Printre facilităţile Hotelului Lara World se numără o baie turcească, o saună şi servicii de masaj. Hotelul vă poate ajuta să organizaţi expediţii de rafting, tururi cu iahtul şi safari cu jeepul.

În apropiere se găsesc diverse puncte de atracţie, precum cascada Düden Inferioară din cartierul Lara şi Poarta antică a lui Hadrian din centrul oraşului. Aeroportul din Antalya este la 15 minute de mers cu maşina. Parcarea publică este disponibilă gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Drinks included
Bed and breakfast
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Ideal hotel for families
Café
Ecological hotel
Single rooms
Outdoor swimming pool
Sunshades
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Darts
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Mobile phone network signal available
Sauna
Laundry service
Beach hotel
City hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Lift
Nearest large city
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Rent a bike
Safe
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.