Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA VERDE RESORT

Descriere

Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la urmatoarele facilitati fara costuri suplimentare: sauna bio si sauna finlandeza, zona de relaxare, piscina interioara de 162m2, hammam si piscina thalasso. Contra cost clientii pot opta pentru 15 camere de terapii, 1 Spa suite, masaje si tratamente pentru corp, manichiura, pedichiura, baie turceasca privata, fizioterapie si reabilitare.

Site web
http://www.gloria.com.tr/en/resorts/gloria-verde-resort

Drinks & Food
Clientii se pot bucura de mancaruri deosebite cu specific local si international in cadrul restaurantului principal sau restaurantelor a-la-carte (cu specific frantuzesc si asiatic). De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la barurile hotelurilor.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului se pot bucura gratuit de Boccia, zumba, pilates, volei pe plaja, aerobic, yoga, Tai Chi, terenuri de tenis, polo, Kung Fu, tir cu arcul, gimnastica, tenis de masa, animatie, minifotbal. De asemenea ei se pot bucura contra cost de un centru de divertisment, bowling, biliard, jocuri video, echipament de tenis, lectii de tenis, sporturi de apa si golf .

Localizare
Hotelul Gloria Verde este construit pe o suprafata de 2.122.000 m2 si este situat la 38km de aeroportul din Antalya, 3.5km de Belek si 1km de terenul de Golf Gloria.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Piscina interioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.