Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambassador Zermatt

Descriere

HOTEL: Această clădire are 5 etaje, 92 camere standard și apartamente, un hol cu ascensor, o recepție, seif, camere de zi, camere de zi, semineu, un bar confortabil cu pian și un restaurant. Unele servicii oferite de hotel, sunt room service, serviciu de spălătorie, internet și wifi. Cei mici se pot bucura de o sală de jocuri. SITUAȚIA: Situat aproape de centrul orașului. La 400 m de hotel, oaspeții pot găsi stație. Se află situat la 200 metri de stația Gornergrat. Clienții pot găsi magazine, centre comerciale și locuri de distracții. CAMERA: Camerele în stil tipic, baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit, video, radio, mini-bar și seif cu o taxă suplimentară. Unele camere conteaza cu balcon. Apartamente cu un singur dormitor au o sufragerie- dormitor și bucătărie cu frigider. INSTALATII: Clădirea este legată subteran cu hotelul invecinat, oaspeții au la dispoziție o piscină acoperită, o zonă de saună, un solar cu o plată suplimentară și o sală de sport cu o plată suplimentară. Se oferă program de divertisment și muzica live. ALTE: Cu referire la gastronomie, clienții se pot bucura de mic dejun unde pot alege de la bufet, masă de prânz ca la carte și cina servită ca meniu sau ca la carte. De asemenea, clienții pot cere alimente dietetice, se oferă mâncăruri speciale. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard și diners club.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.