Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Whistler Premier Marquise

Descriere

HOTEL: Acest complex ideal pentru a vă bucura de minunate vacanțe, are un serviciu de ajutor, serviciu de spălătorie, loc pentru a păstra schiurile, o zonă de joacă și parcare cu taxă suplimentară. Are 96 suite și 6 etaje. La intrare, oferă oaspeților un hol cu ascensor. De asemenea, are facilități pentru conferințe. SITUAȚIA: Hotelul este în o zonă rezidențială. Este situat la 182 metri de Cruiser la 2,5 km de unitatea de cazare oaspeții pot găsi centrul din Whistler. În zonele apropiate clădirii, clienții pot dispune de pârtii de schi. La 3 km este Whistler Golf Club CAMERA: Șemineu, bucătărie cu frigider, cuptor și masină de spălat vase. Unele camere conteaza cu cuptor cu microunde. În plus, au tv prin cablu sau satelit, video, cd, telefon, internet cu o taxă suplimentară la cerere, baie cu duș sau cadă, uscător de păr, pat dublu, radio, filtru de cafea, ceainic, fier de călcat, aer condiționat și încălzire individuală. INSTALATII: Clienții au la dispoziție cada de baie cu hidromasaj, o piscină încălzită și o saună. Se realizează activități ca plimbare cu calul și bicicletă cu o plată suplimentară.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.