Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Europa Royale Vilnius

Descriere

HOTEL: Acest hotel are 39 camere, cu echipamente care ofera maxim confort, 26 camere standard, 9 camere de lux, 1 camere junior, 1 suite standard, 1 royal suite și 1 camere suite studiouri. Clienții, au la dispoziția lor aer condiționat, o recepție, schimb valutar, ascensor, un bar și facilități gastronomice. Se oferă sală pentru conferințe, parcare, wifi, room service și serviciu de spălătorie. SITUAȚIA: Este localizat pe centrul istoric din Vilna. În apropiere puteți găsi locuri de interes, restaurante, terase, magazine și oferta culturală. Este bine conectat cu transportul public. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi râul Neris. CAMERA: Camerele elegante și confortabile. Vizitatori pot găsi unele camere cu balcon, zona de lucru și zonă de relaxare. Camerele au pat dublu, baie cu uscător de păr, TV prin satelit, telefon, mini-bar și set de fier de călcat. În plus, au seif, sistem de aer condiționat și încălzire individuală. In plus, clienții au la dispoziție suite Royal. INSTALATII: În plus, se pot bucura de o piscină și serviciul de masaj. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, mastercard și visa. ALTE: Legat de gastronomie, oaspeții se pot bucura de un restaurant, mic dejun unde pot alege de la bufet și prânzul și cina, unde pot alege ca la carte sau meniu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.