Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Star Grand and Residences Sydney

Descriere

HOTEL: Are 306 camere, un hol cu recepție, seif, schimb valutar, ascensor, o cafenea, un salon de coafură, un cazinou, un restaurant, o sală de conferințe, room service, serviciu de spălătorie și o parcare. SITUAȚIA: Este situat pe Sídney Harbour, este aproape de zona de afaceri și locurile turistice. Bine conectat la rețeaua de transport. CAMERA: Apartamente, baie, uscător de păr, telefon, televizor, radio, internet, mini-bar, frigider, filtru de cafea, ceainic, fier de călcat, sistem de aer condiționat individual, încălzire centrală și seif. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție facilități de sănătate, o piscină în aer liber încălzită, saune, 2 stațiuni balneare, cadă de hidromasaj, tratamente de frumusețe și servicii de masaj. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, hotelul dispune de restaurantul Astral, restaurantul Pyrmont's Steak and Seafood, restaurantul Lotus Pond și barul Fortunes Noodle.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.