Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Acest hotel primitor, are 64 camere și aer condiționat. La intrare, veți găsi un hol cu recepție, seif, schimb valutar, un ascensor, o sală pentru micul dejun, wifi și închiriere de biciclete. SITUAȚIA: Este situat pe Paddington, este doar la câteva minute de mers pe jos de a orașului. Clienții pot găsi buticuri, centre comerciale, cinematografe, expoziții, restaurante și transportul public. Este la 7 km de Bondi Beach, la 1 kilometri de unitatea de cazare clienții pot găsi Watsons Bay gara centrală. Este situat la o distanță de 1,5 kilometri de Centennial Park, clienții pot găsi la 600 metri Sydney Cricket Ground, este la 11 km de aeroportul din Sydney Kingsford Smith. CAMERA: Baie cu duș, uscător de păr, telefon, televizor cu telecomandă, radio, mini-bar, filtru de cafea, ceainic, fier de călcat, aer condiționat și încălzire individuală. Clienții au la dispoziție camere Garden au vederi la terasă și internet fără taxă suplimentară. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție piscina și o sală de sport. METODE DE PLATA: Se acceptă mastercard, visa, diners club, American Express, plata în numerar și cecuri de călătorie. ALTE: Legat de gastronomie, oaspeții se pot bucura de mic dejun dispus sub formă de bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.