Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

81 Tristar (sg Clean)

Descriere

HOTEL: Acest hotel urban a fost renovat în 2007, are 4 etaje, 117 camere și 6 suite. Oaspeții, pot beneficia de un hol cu ascensor, o recepție cu seif, un centru de afaceri cu internet și parcare. Se oferă oaspeților spălătorie. SITUAȚIA: Acest hotel este în estul. Este situat între aeroportul și inima orașului. Este la 15 minute de centrul de expoziții de Changi. La 10 de minute clienții unității pot beneficia de stația de metrou din Paya Lebar. Clienții pot găsi la doar 10 minute East Coast Park, unde puteți găsi restaurante și cafenele. De asemenea, clienții pot găsi închirieri de biciclete. CAMERA: Camerele cu aer condiționat individiual, baie cu cadă, televizor, telefon, filtru de cafea, ceainic, uscător de păr, mini-bar și set de fier de călcat la cerere. Este format din camere pentru nefumători. MANCARURI: Se oferă mic dejun tip bufet. METODE DE PLATA: Se acceptă mastercard, visa, jcb, diners club, Union Pay și American Express.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.