Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RQ City Center

Descriere

HOTEL: Acest hotel are parcare, serviciu de spălătorie și recepție. SITUAȚIA: Este la 200 m de palatul presidențial, locurile turistice și stațiile de metrou din La Moneda. Aproape de hotel, este, este aproape de piața centrală. În apropiere puteți găsi piața Armas. Aproape de hotel, este catedrala din Santiago. CAMERA: Camerele sunt confortabile cu bucătărie și baie. Au sistem de aer condiționat, TV prin cablu și internet fără taxă suplimentară.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.