Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Illusion Hotel By Xperience Hotels

Descriere

HOTEL: Acest hotel ideal pentru turismul pe plajă, a fost inaugurat în 2004, are 39 camere, 5 suite, 1 studiouri, 1 apartamente și 3 etaje. La intrare, clienții dispun de un hol recepție și seif. Oaspeții, pot beneficia de bar, restaurant cu sistem de aer condiționat, centru de afaceri cu internet și room service. SITUAȚIA: Este localizat pe centrul orașului Playa del Carmen. În apropiere puteți găsi magazine și locuri de distracții. Este doar la câteva minute de mers pe jos de plaja. La 700 m de hotel, oaspeții pot găsi transportul public. La 45 km pot dispune de aeroportul internațional din Cancún. CAMERA: Baie cu duș, uscător de păr, telefon, internet și TV prin satelit sau cablu. In plus, clienții au la dispoziție seif cu o taxă suplimentară, un frigider cu aer condiționat. Dispune de suite și studiouri spațioase și au o cameră de zi de stat. Clienții au la dispoziție apartamente cu bucătărie mică și cu echipament complet. Unele camere terasă. INSTALATII: Pe acoperiș vor găsi terasă, piscina și șezlonguri. Oaspeții se pot bucura de servicii de masaj și tratamente de frumusețe. Se află la 5 kilometri de un teren de golf. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa și mastercard. ALTE: Se oferă serviciul de mic dejun, dimineată.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.