Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Palms Condos By Kamuvan

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost recent inaugurat, la 50 m clienții vor găsi plajă, are 23 camere, seif, un bar, o discotecă și 2 restaurante. Plâtind o taxă suplimentară, pot dispune de internet, wifi, room service și serviciu de spălătorie. SITUAȚIA: Este situat pe centrul orașului Playa de Carmen. Este aproape de Quinta Avenida, unde pot găsi magazine, restaurante, baruri, locuri de distracții și stația de autobuz. La 45 kilometri este disponibil aeroportul internațional din Cancún. CAMERA: Clienții au la dispoziție suite de lux și camere Courtyard cu una sau două dormitoare. Au bucătărie cu echipament complet cu terasă, aer condiționat, uscător de păr, TV cu ecran plat, prin cablu, dvd, cd, wifi, telefon cu uscător de păr și seif. De asemenea, au la dispoziție halat de baie, set de fier de călcat, oglindă, filtru de cafea, cuptor cu microunde, mixer, prăjitor de pâine, mini-bar, cafea, ceai, apă minerală cu kit de baie. INSTALATII: În afara hotelului, oaspeții pot găsi piscina și șezlonguri. Cu o plată suplimentară, se pot bucura de servicii de masaj. Pe plaja pot găsi umbrele de soare și șezlonguri. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, mastercard și visa. ALTE: Se oferă oaspeților mic dejun continental și prânz și cina servite ca la carte.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.