Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARINARA BEACH RESORT PHUKET

Descriere

Arinara Beach Resort Phuket - SHA Extra Plusse află la 2 minute de mers pe jos de plaja Bangtao. Oferă o piscină în aer liber, camere confortabile şi facilităţi de parcare. În întregul complex este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Phuket FantaSea se află la 10 minute de mers cu maşina de Arinara Bangtao Beach, iar Aeroportul Internaţional din Phuket este la 20 de minute de mers cu maşina. Camerele şi suitele au uşi de sticlă din podea până în tavan şi un balcon privat. Includ aer condiţionat, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi o zonă de relaxare. Baia privată este dotată cu duş. Recepţia este deschisă nonstop, iar personalul este amabil şi poate oferi asistenţă oaspeţilor pentru rezervări de excursii şi tururi la atracţii turistice. La cerere se poate asigura un serviciu de spălătorie. Printre facilităţile suplimentare de recreere se numără un centru de fitness, sală de jocuri şi o cameră pentru copii. Pentru mese, oaspeţii pot încerca preparate din bucătăria thailandeză la restaurantul Rimnahm sau se pot bucura de o varietate de specialităţi internaţionale populare la restaurantul Nara. Opţiunile de luat masa includ Chargrill Steak House, barul Dip de lângă piscină şi Alfresco Dinning.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.