Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ascott Gurney Penang

Descriere

HOTEL: Acest hotel este este ideal pentru turismul de afaceri și de vacanțe, are 36 etaje, 259 camere și priveliști frumoase la mare. Oaspeții, pot beneficia de un hol, aer condiționat, seif, schimb valutar, ascensoare, o cafenea și un restaurant. Unitatea de cazare, oferă de asemenea săli pentru conferințe, wifi, room service, serviciu de spălătorie și parcare. Se acceptă visa, american express, diners club, mastercard și jcb. SITUAȚIA: Este în zona turistică din Gurney Drive. Chiar lângă hotel se poate găsi zona de afaceri. La 5 de minute pot dispune un centru comercial. La 100 metri clienți dispun de locuri de distracții, restaurante și baruri. De asemenea, clienții pot găsi un centru spa, magazine și karaoke. La 25 kilometri este situat aeroportul din Penang. CAMERA: Clienții au la dispoziție suite cu jacuzzi, masină de spălat, masă, baie cu uscător de păr și telefon. În plus, au televizor, mini-bar, filtru de cafea, ceainic, sistem de aer condiționat și seif. INSTALATII: Pot găsi piscina pentru adulți, o piscină cu valuri pentru copii, tobogane de apă și cascade. Clienții pot savura activități cum ar fi tir cu arcul, volei pe plajă, sala de sport și ping- pong. Se oferă oaspeților o saună și baie cu aburi. În plus, oaspeții se pot bucura de biliard, fotbal de masa, jocuri, darts și ateliere de lucru.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.