Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamingo By The Beach Penang

Descriere

HOTEL: Acest hotel are aer condiționat, 250 camere, un hol cu recepție, ascensor, salon de coafor, camera de jocuri, facilități pentru conferințe, room service, serviciu de spălătorie și o parcare. SITUAȚIA: Hotelul este în Tanjung bungah este situat pe litoral. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi restaurante. Situat aproape de Gurney Plaza, Times Square, Prangin Mall și Batu Ferringhi Walk la 10 minute se găsește terenul de golf Samedan. La 30 km se află aeroportul din Penang. CAMERA: Camerele au facilități moderne, baie cu duș, o cadă de baie, uscător de păr, TV LCD prin satelit și cablu, wifi, seif, mini-bar, filtru de cafea, ceainic, sistem de aer condiționat individual și vederi la mare și la munte. INSTALATII: Clienții au la dispoziție piscina, o saună și teren de squash. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, hotelul dispune de serviciu de mic dejun, prânzul servit la bufet și tip meniu și cina tip meniu. METODE DE PLATA: Se acceptă carduri de credit, American Express, diners club, jcb, mastercard și visa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.