Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capital Hill and Suites Ottawa

Descriere

HOTEL: Acest hotel urban, a fost renovat în 2005, are 12 etaje, 153 camere și 23 suite. Această clădire cu sistem de aer condiționat, are un hol, 2 ascensoare, magazine, o recepție, serviciu de schimb valutar și seif. De asemenea aveți la dispoziție bar, o cafenea, discotecă, restaurant cu aer condiționat cu scaune înalte pentru copii, 6 săli abilitate/dotate pentru a organiza conferințe, internet, wifi, serviciu de spălătorie, parcare, un garaj și un depozit pentru biciclete. SITUAȚIA: Acest hotel este în centrul din Ottawa. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi restaurante. Situat la 200 metri de inima orașului. La 5 minute clienții vor găsi parlament și piața. La 2 km este muzeul și stația de tren. La 5 kilometri de unitatea de cazare clienții pot găsi gara centrală. Este situat la doar 20 kilometri de o stație de schi. CAMERA: Camerele sunt captivante, dispun de baie cu uscător de păr, sistem de aer condiționat, încălzire, balcon, frigider și cuptor cu microunde. În plus, au fier de călcat, masă de călcat, un pat mare suplimentar, ceainic, filtru de cafea, TV prin satelit și cablu, telefon și internet. Clienții au la dispoziție camere pentru persoane cu mobilitate redusă. INSTALATII: Clienții au la dispoziție o sală de sport. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, hotelul dispune de serviciu de mic dejun și masă de prânz și cina, servită ca la carte. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard și diners club. OBSERVATII: Cereți informații despre condițiile hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.