Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Plus Nice Cosy

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost construit în 1920 și a fost renovat în 2004. Are 4 etaje și 44 camere. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensoare și o recepție cu seif. Se oferă oaspeților micul dejun in stil bufet. Oaspeții, pot beneficia de un centru de afaceri cu fax, copiator, serviciu de împrimantă și internet. La 200 m clienții vor găsi o parcare. SITUAȚIA: Acest hotel urban, este situat pe centrul orașului Nice. La 1,2 kilometri, clienții se pot bucura de plaja. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi magazine, restaurante, baruri și discoteci. La 100 de metri există o stație de transport public. În apropiere puteți găsi cazinou, un coafor și un teatru. Este la 7 km de aeroportul din Nice Côte d Azur. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi gara centrală. CAMERA: Camerele sunt confortabile au baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, internet fără cablu, seif și o cameră de zi de stat. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, mastercard, Eurocard, visa, diners club și jcb. ALTE: Se oferă mic dejun tip bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.