Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Plus Brice Garden Nice

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost construit în 1911, a fost renovat în 2004, are 4 etaje și 58 camere. Are 9 camere individuale și 49 camere duble. În afara hotelului, găsesc o zonă de grădină și o terasă. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensor, o recepție cu seif și schimb valutar. Clienții, au la dispoziția lor o sală de conferințe cu internet și wifi cu taxă suplimentară. De asemenea aveți la dispoziție un chiosc, un bar, o cameră de zi cu televizor și un restaurant. Unele servicii oferite de hotel, sunt room service, îngrijire medicală și serviciu de spălătorie. Are o parcare cu plată suplimentară la cerere. SITUAȚIA: Acest hotel este în o zonă rezidențială. Este înconjurat de grădini. La aproximativ 200 metri, oaspeții beneficiază de plaja. În apropiere puteți găsi baruri și restaurante. Este la 500 m de centrul istoric, unde puteți găsi magazine. Este la 300 metri de stația de tren și catedrală rusă. Clienții pot găsi la 800 metri muzeul Matisse. La 25 kilometri, clienții se pot bucura de o stație de schi. Situat la doar 5 km de aeroportul. CAMERA: Baie, uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, internet, frigider mic, filtru de cafea, ceainic, sistem de aer condiționat, încălzire și mochetă. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare. De asemenea, au la dispoziție saună, servicii de masaj și sala de sport cu o plată suplimentară. Pe plajă, clienții pot practică schi de apă cu o plată suplimentară. Se află la 5 kilometri de un teren de golf. OBSERVATII: Dispun de un restaurant depinzând de sezon. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, Eurocard, mastercard și diners club. ALTE: Se oferă serviciu de mic dejun sub formă de bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.