Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Star Grand Villa

Descriere

HOTEL: Acest hotel urban și boutique, s-a construit în 2007, are facilități moderne, semineu, o spațioasă sală de mese, o zonă de relaxare, facilități pentru sărbătorit banchete și facilități pentru conferințe. Are 25 camere, 7 suite și 3 etaje. Această unitate de cazare cu aer condiționat, are un hol cu recepție, seif, schimb valutar, un dulap, un ascensor, un restaurant și internet cu plată suplimentară. Cu o plată suplimentară, dispun de room service și serviciu de spălătorie. De asemenea, are o parcare. SITUAȚIA: Situat la o distanță de 12 km de Connaught Place, la 13 kilometri de unitatea de cazare clienții pot găsi stația de tren din Nueva Delhi. Este situat la doar 14 kilometri de aeroportul național. Este la 18 km de aeroportul internațional. CAMERA: Camerele au TV cu ecran plat, prin cablu, filme, dulap, seif, conexiune pentru laptop, wifi, serviciu de vin, filtru de cafea, ceainic, baie cu cadă, kit de toaletă, uscător de păr, telefon, mini-bar, fier de călcat, centrală de aer condiționat și balcon sau terasă. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, mastercard și visa. ALTE: În legătură cu ofertele gastronomice, unitatea de cazare oferă un restaurant cu serviciul pentru micul dejun, prânz și cina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.