Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bonaventure Montreal

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost renovat în 2007 și are 395 camere. Este pe o zonă de grădină cu un iaz cu rate. Această clădire cu sistem de aer condiționat, are express check out, o recepție, seif, schimb valutar, ascensor, o cafenea, un bar, un restaurant, săli de conferințe, internet, room service, serviciu de spălătorie, o parcare și un garaj. SITUAȚIA: Acest hotel este în inima Montreal. Este conectat bine cu metroul, buticuri, restaurante și stația de tren. Se află la 10 minute de catedrala din Montreal și inima orașului. Se află la 20 minute de grădină botanică. La 30 minute clienți se pot bucura de cazinou. CAMERA: Camerele au ferestre, pat dublu sau matrimonial, sistem de aer condiționat individual, TV prin cablu cu filme, jocuri video la cerere, filtru de cafea, radio, un birou mare, baie de marmură, uscător de păr, telefon, internet, mini-bar și fier de călcat. Clienții au la dispoziție camere pentru persoane cu mobilitate redusă la cerere. INSTALATII: Clienții au la dispoziție o piscină în aer liber încălzită cu bar pe plajă, șezlonguri, umbrele de soare, servicii de masaj, clase de aerobic și o sală de sport. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, hotelul dispune de mic dejun, bufet continental, masă de prânz, bufet sau ca la carte și cina ca la carte și meniu. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, jcb, mastercard și visa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.