Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AC Santo Mauro Autograph Collection by Marriott

Descriere

HOTEL: Acest hotel luxos, a fost construit în 1800, a fost renovat în 2002, are 6 etaje, o zonă de grădină, 51 camere și 17 suite. La intrare, oferă oaspeților un hol cu ascensoare, o recepție cu seif și schimb valutar. Oaspeții, pot beneficia de o cafenea, un salon de coafură, un bar, pub, un teatru și un restaurant ca la carte cu sistem de aer condiționat cu scaune pentru copii. Se oferă o sală de conferințe și internet. Unitatea de cazare, oferă de asemenea room service, spălătorie, servicii medicale și cameră pentru a pune bicicletele. Este situat lângă o parcare. SITUAȚIA: Acest hotel urban este în districtul din Chamberi. Este aproape de Paseo de la Castellana, la 48 kilometri, clienții se pot bucura de o stație de schi. Este situat la doar 12 kilometri de un teren de golf. CAMERA: Baie cu uscător de păr, telefon, tv prin cablu sau satelit, radio, stereo, internet, mini-bar, pat dublu, încălzire centrală, sistem de aer condiționat, o cameră de zi de stat și seif cu o taxă suplimentară. INSTALATII: Clienții au la dispoziție o piscină acoperită, o saună, servicii de masaj cu o plată suplimentară și o sală de sport. Se oferă un program de divertisment în funcție de sezon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.